Vind je braindad.nl leuk, deel dit stukje dan in jouw sociale media!

Vakantiepret

Het was al een paar jaar geleden, ik was te gast in een hotel en zag op de ontbijtkaart een gek ei staan. Het duurde een tijdje voordat ik doorhad dat het ei slechts gekookt was. Het was ontbijttijd dus ik hou het er maar op dat ik nog niet wakker was.

Je hoeft dus niet ver gaan om rare cultuur en gekke gewoonte tegen te komen. Toch stapt menig Hollander een deze dagen in de auto of vliegtuig om de veilige haven te ruilen voor avontuur en laten we eerlijk wezen met de huidige  terreurdreiging is zelfs een all inclusief vakantieoord in Turkije een avontuur op zich.

Een heleboel mensen weten niet dat vakantie eigenlijk bedoeld is om weer volop te genieten van je eigen omgeving met alle gemakken bij terugkomst. Zo viel mij tijdens de laatste vakantie op dat het zo druk was in de hotellobby. Het bleek het gratis wifi te zijn, wat dan ook weer mogelijkheden schept om de vakantiepret met iedereen te delen. Want zonder foto’s ben er niet geweest. Met foto’s trouwens ook, denkend aan die toerist die opsprong om een selfee te maken van hem bij de Niagara watervallen. Het werd zijn laatste foto hoewel ik er niet zeker van ben dat de camera nog in staat was de foto te reproduceren.

Laat ik het allemaal niet te zuur bekijken. Iedereen die politiek bedrijft is ook op vakantie en zal straks met frisse blik pas weer aansluiten bij de laatste regio die terugkeert. Blijken wij ineens prima zelfredzaam te zijn. Maar dat is voor een andere keer, ik ga met me eigen vakantie bezighouden.

Ik heb nog geen idee waarheen ik ga, nog wanneer. Al kwam ik ook al op Facebook grappenmakers tegen met de suggestie om dan maar naar  het eiland Texel te gaan en je op Den Hoorn aan te melden als terugkerend asielzoeker met het doel de terugkeerpremie van € 3500 te incasseren. In het beroerdste geval wordt je uitgezet naar Verwegistan. Het Is wel in de mode, de mystery vakantie waarbij je geen idee hebt waar je uiteindelijk eindigt

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak