Vind je braindad.nl leuk, deel dit stukje dan in jouw sociale media!

NAH JA

Brain dad is een website die ik begonnen ben met het idee: "Iets van een podium te creëren" voor mijn websites en teksten. De naam is een knipoog naar een van de dingen waar ik in het dagelijks leven last van heb… "Niet aangeboren hersenletsel "in combinatie met het vaderschap..

Laat ik me eerst even voorstellen: mijn naam is Sander, ik ben vader van een opgroeiende puber en deel mijn leven helaas met een tweetal lastige auto-immuunziekte's die gelukkig niet veel voorkomen. Over leven met deze auto-immuunziekte's heb ik een prachtige website gemaakt, die ik om begrijpelijke redenen niet wil volhangen met reclame-uitingen.

Omdat ik toch heel veel teksten schrijf was ik op zoek naar een plek waar ik alle zinnige onzin gewoon geheel vrijblijvend kwijt kon. Ik heb diverse creatieve websites met bijbehorende namen gehad als een soort vluchtstrook. Voor mij een vlucht uit de dagelijkse realiteit en een braakplaats voor creativiteit. Ook had ik de domeinnaam " ervaren spreker "en "helemaal niet gratis.nl ".

 Dat laatste was waar, de kosten van alle domeinnamen begonnen in de papieren te lopen en zeg nou zelf je hebt me gevonden, het is dus helemaal niet nodig om allemaal aparte sites te creëren!

Uiteindelijk heb ik het allemaal op deze plaats samengebracht. Op deze website vind je sommige mijn publicaties uit het verleden scherpe meningen uit het heden en wedstrijd inzendingen voor de toekomst…

Wij hebben in Nederland de cultuur om niet op ons zelf te wijzen als we ergens goed in zijn, vandaar ook dat ik mij enigszins op de achtergrond hou. Ik gebruik de website Brain dad een om mijn schrijversvaardigheid op peil te houden, dat doe ik overigens zonder aanziens des persoons. Als je echt meer over mij wil weten, dan bestaat er een foto op mijn website. Als je wilt reageren kan dat altijd via de e-mail.

 

Voor de hevig geïnteresseerde en voor de volledigheid een beknopte bio zoals ik het ooit op een andere website schreef:Het verhaal achter de Otter

otter

 

Moet je voorstellen

Ik ben Sander Otter, vader van een puberzoon , die gedeeltelijk bij mij woont. Ik ben gescheiden van zijn moeder, al hebben we nog steeds een relatie waarbij we goed omgaan met elkaar en elkaar helpen als dat nodig is. Dat kwam goed uit aangezien bij mij in 2006 op een hoop vage symptomen werden vertaald in een diagnose van een tweetal redelijk onbekende aandoeningen. Het anti fosfolipidensyndroom en systemische lupus erythematodes. Gekscherend zeg ik wel eens dat mijn Latijn er sindsdien op vooruit gegaan is.

Bekendheid geven aan deze aandoeningen, of dat nou gebeurd in samenwerking met de patiëntenvereniging, als lezing bij een lokale bijeenkomst, als ambassadeur van de Trombosestichting of commercieel bij een farmaceut geeft mij veel voldoening. Niets was te gek. Bovendien het gevoel dat ik er nog bij hoorde. Ook bracht het me op mooie plaatsen in Europa en belangrijker in contact met de mensen die even als ik het antifosfolipidensyndroom op de kaart proberen te zetten met wetenschap. Een van de dingen die u in mijn veelzijdige cv terugvindt. Totdat het niet meer ging natuurlijk, in de zomer van 2019 heb ik al mijn werkzaamheden neergelegd en focus ik op mijn gezondheid.

Het werkt niet meer

Het werken in de facilitaire dienstverlening wat ik op dat moment deed was na het stellen van de diagnosen niet te combineren met mijn aandoening. Na enige tijd proberen en martelen heb ik samen met werkgever en UWV besloten dat een arbeidsongeschiktheidsuitkering de beste optie was.

Onder controle

Af en aan heb ik er tot 2014 over gedaan om de ziekte dusdanig onder controle te krijgen dat er weer andere dingen mogelijk waren in mijn leven. Nou ben ik een man van vele talenten, dus het was wel even zoeken waar ik mijn energie op ging richting. In 2015 beschadigde ik mijn aorta waardoor ik weer van voor af aan kan gaan zoeken.

Ik ben erg slecht in het maken van keuzes. Ook ben ik gesteld op afwisseling. Bovendien moet ik rekening houden met het feit dat ik af en toe “uit de running “ben.

Aangezien ik lekker creatief met mijn eigen website bezig was, en daar regelmatig complimenten scoorde, heb ik besloten mij te richten op het maken van websites voor lokale ondernemers in de omgeving van Alkmaar. Logische dingen die daaruit voortvloeien waren het optimaliseren voor zoekmachines en het schrijven van pakkende teksten maar helaas hield ook dit geen stand door mijn verslechterende gezondheid

Hier zijn we nu

In het voorjaar van 2019 begon het op te vallen dat mijn hersenen "iets meer storing" hadden. Onderzoek in Leiden wees uit dat er sprake is van storing die wordt veroorzaakt door het littekenweefsel. Het zorgde wederom voor een koersverandering in mijn leven. Alles wat te maken heeft met webhosting heb ik de deur uitgedaan en ik heb mijn huidige leven op de waakvlam gezet. Ik wil wel nog de mogelijkheid openhouden om teksten te schrijven. Waar dat uiteindelijk toe gaat leiden..

Sander

December 2019

0
0
0
s2smodern

Akoord met Cookies of kies uw smaak